Και με τους φαρμακοποιούς τα βάζει τώρα ο Πορτοσάλτε – «Ντροπή σας» απαντά ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά (Βίντεο)

Το ξεμπρόστιασμα που έκανε στην κυβέρνηση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα το Μαξίμου με αποτέλεσμα να μπουν τώρα στο στόχαστρο οι φαρμακοποιοί.

Η αποκάλυψη ότι από τις 19 Ιουνίου σταματά η διάθεση των δωρεάν self test από τα φαρμακεία αφού αυτή ήταν η νομοθετημένη συμφωνία με την κυβέρνηση, προκάλεσε πανικό αφού η κυβέρνηση το είχε επιμελώς αποκρύψει.

Έτσι στο στόχαστρο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά που είχε βγει στην πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Ο Κωνσταντίνος Κούβαρης προσπαθούσε να εξηγήσει ότι η συμφωνία για την διάθεση των δωρεάν self test ήταν μόνο για δυο μήνες, ότι η κυβέρνηση δεν αιφνιδιάστηκε και ότι ήδη είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με τον υπουργό Υγείας.

Μόνο που ο Άρης Πορτοσάλτε του επεφύλαξε ειρωνείες για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Κούβαρη που του είπε «είναι ντροπή σας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί